søndag 23. februar 2014

Den spede begynnelsen....


Her er et innlegg som har lagt som utkast en stund:). Artig å se tilbake på, mer følger etter hvert : "Lykke......handler for meg endelig å være i gang med egen perle "produskjon". Lykke over miniburner, glass og avspenningsovn. Fra å ha øvd meg på en liten kakebrenner fra Biltema med butangass hvor perlene ble både røykfargede og "sotede", til at perlene nå har de klareste farger, ja det er som å komme til perlehimmelen for meg:)! Her noen av spacerbeadsene fra den spede begynnelsen.

Enkelt utstyr gir  god grobunn for øvelse det også, og stilte den verste perlekløen, til jeg fikk spart til skikkelig utstyr :) !

I 2010 startet det hele med en perleeske fra butikken og noen headpins. Etter googling på nettet fant jeg ut at det gikk an å lage de flotteste glassperler selv. Med god støtte og stor raushet, har Lise "Trollsmed" Nilsen" dyttet meg pent i riktige retningen....." Du får supe det til deg Lise;)". Fra første møte med rødglødende glass på Galleri Oz i 2012, og da sammen med en datter som var like interessert som meg. Det har nok fornøyet noen at jeg til tider må sloss om perlegrillen med min kjære fjortis;)....."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar